Barut & bedung

Maaf yee bertanya , wajib ke pakai barut dan bedung baby , yelah sekarangkan musim panas , bahang dia xboleh bawak bincang , kita yang dewasa nih pun x tahan panas dia. Bila x barut or bedung mesti kene sindir 😢#firstbaby #ingintahu #bantusharing #1stimemom #seriusnanya #jangandibully

2 Các câu trả lời

hi sis , dulu nurse pernah ckp kalau waktu pagi ke tgh hari mcm tu . kasi pakai baju lubang2 dan barut . bedung dr perut ke kaki je 😊 sindir tu perkara biasa , kalau org tua . sis angap mcm dia beri nasihat sahaja . kdng ade setgh baby tak bedung full dia terkejut , boleh letak bantal kecil atas dada dia 😊 jgn stress2 , take care sis 😊

kena barut tuk elak angin masuk perut baby & bedung plak nak bg baby selesa tido. Faham cuaca sekrg panas, tp pakaikanlah baby baju yg nipis dan selesa pada dia..