keluar ketulan darah

Maaf tumpang tnye semua ibu2.. Sy ttc 3 thn, sy lewat period hampir seminggu.. Baru2 ni sy buang air kecil ad keluar ketulan darah yg agak bnyak tp keluar cuma ada waktu itu sahaja, slps tu cuma keluar lendiran darah yg sidikit n kadang2 sahaja keluar.. Sy belum buat test ujian kehamilan sbb awl lagi bg sy takut sy akn kecewa.. Tp sy risau keadaan sy, sbb sy akn mengalami sengugut terok jika period tp masa keluar darah tu, cuma ad rasa sedikit tdk selesa dbahagian bwh perut.. Adakah mungkin simptom sy bahaya utk masa akn dtg? Sbb skrg mcm2 sakit yg berkaitan dgn wanita.. Terima kasih

1 Trả lời

sy syorkan buat test sbb awk dh lewat period. mana tau ad rezeki. tapi sakit perut/cramp ni blh jd tanda nk period/preggy. kalau ikut pngalaman sy, pernah je dpt tanda2 preggy rupanya nk period. n sblm ni dpt tanda2 cramp sakit breast mcm sblm period tup2 cek upt dpt 2line