lewat period 2Minggu

haii mommy2, sy nak tnya sy dh lewat dtg period slma 2minggu . seminggu sy lewat period sy ad keluar lendir brwrna cklt cair, dn secalit darah berwarna merah muda hanya sekali ketika sy kencing, minggu kedua sy lewat period sy klr bnda yg sma dn ad sedikit ketulan darah . adakah itu darah haid ?? sy ttc 6tahun .

5 Các câu trả lời

Dah boleh check upt dah sis kalau lewat sampai 2 minggu. Kalau tanya di sini mcm2 experience ada. Boleh jadi darah penempelan sbb pregnant, boleh jadi haid tp keluar sikit sebab hormon issue. Dua2 saya pernah rasa. So solution nya upt jelah sis. Tak perlu takut kecewa drpd pening2 camni. Kalau betul pregnant dah boleh ambil langkah berjaga2 sebab bleeding time pregnant is not normal 😊

sis try upt pastu sis update kat Kami semula...semoga Ada rezeki buat sis Dan suami ye...semoga Allah permudahkan segala urusan...😀

1y trước

Aminn , tq sis ♥️🥰

try check upt. nnt update dkt sini. semoga ada rezeki awak❤️🌻🥰

try cek upt