ketulan daging keluar dari lubang vagina

Maaf semua ganggu malam2 ni.. Cuma saya nak bertanya sahja adakah normal sekiranya ada ketulan daging Yang keluar dari lubang vagina.. Saya bertanya ni sbb kawan saya mengalaminya.. Dia nak bertanya pada doc Dan nurse tpi dia takut sekiranya benda tu satu perkara Yang buruk.. Sbb sekarang ni tengah preggy baby twins and now she 5 month..

1 Trả lời

Takut tanya doktor kenapa. Mereka tu yg pakar. Tanya kat sini, tiada yg blh jawapan.