ingin tahu

maaf saya hamil 33minggu 4hari...saya rasa nk kencing...lepas kncing kuar air putih bnyak..pastu xsmpai 5minit kuar... dalam sjam kuar pulak ..sya rasa sakit bahagian kemaluan... last kncing ada lendir sikit..sbb masa last saya cuba pakai kotex...skrg sya rasa sakit blakang dan kemaluan..tpi xtruk..baby gerak aktf...adakah itu tanda nk brsalin?... mohon penjelasan...

1 Trả lời

Hi Puan. Diharap puan dan bayi dalam keadaan sihat sentiasa. Amin. Kalau keluar air putih tanpa berhenti tu bermaksud air ketuban. Puan disarankan ke hospital dengan kadar segera ya 😊