ruam kt muka

maaf nak tnya..harini da masuk 28hari pantang..muka anak masih ade ruam dri pipi smpai kepala..ade ubat atau cara nk kurang kan?ruam tuh gatal ke?tkasih

ruam kt muka
3 Các câu trả lời

better sis bwk bby g klnik pakar kanak2. nti doc akn bg ubat sapu yg sesuai dgn bby.. 😉✌

Hai sis, boleh tahu tak mcm mana keadaan ruam baby sis. Sebab baby sy pun lebih kurang mcm ni.

2y trước

cuba dapatkan dekat farmasi REMDII CARE (calming baby balm) sesuai utk new born and sgt recommended

cuba gunakan REMDII CARE (Calming baby balm) dapatkan dekat farmasi.