Pergerakan Baby

Maaf nak tanya, sy 18 weeks pregnant... Seminggu sebelum ni sy sllu rasa mcm baby gerak tp belum rasa tendang cuma rasa ada kuis2 dr dalam rahim... N then dh seminggu sy tak rasa, adakah masih awal utk sy risau sbb baru 4 bulan setengah... First baby... Darah apa semua takde pun cuma sy risau dh tak rasa baby kuis2 tuu... Normal ke tak ye?

1 Trả lời

Bwa jumpa doc sis, takut baby ape2 d dlm.. Sye pun prnah juga, 1 hari bby tak active dlm perut.. Lpas US rupanya bby pusing bdn dlm perut, sbb tu tak ade tendang2.. Geli kejap2 je 😊

5y trước

Dlm 20+ weeks sis.. Skarang dh 28weeks, good luck sis 💕