Kurang terangsang

Maaf nak tanya soalan dalam kain sikit, harap2x ada yang respon. Saya nak tanya, kenapa ketika bersama suami saya kurang untuk terangsang? Walaupun kami dah foreplay before tu. Disebabkan kurang terangsang, zakar suami selalu tak dapat masuk dan terasa sangat sakit. Untuk pengetahuan semua, kami dah mempunyai seorang anak tp still tak arif bab2x ni. Walaupun dah pakai pelincir still tak dapat masuk. Terima kasih kepada yang respon.

1 Trả lời

maybe u kena relax and jgn kemut. dh pakai pelincir tp tak dapat masuk? hmm maybe simtom mati putik? sy pun gitu sis. rasa sakit tp nikmatnya kurang. lps bersalin nk try berurut batin utk pulihkan nafsu. sis cuba follow smiley lolly lily di fb. dia tukang urut batin perempuan

4y trước

first time dgr pasal mati putik. ok sis, nnt sy try follow fb dia. terima kasih ya. 😄