suami tumpah dalam

Assalamualaikum, maaf kalau soalan saya kurang sopan.. nak tanya, untuk dapat anak ke 2 tu, kalau bersama suami lepas bersalin anak pertama ye? bukan bersama suami waktu pregnant anak pertama kan? saya pregnant 36 weeks, anak first.. waktu bersama dengan suami, lately ni suami selalu tanya nak kat dalam atau kat luar? kalau buang kat dalam waktu pregnant anak first, ada sebab ke untuk dapat anak kedua? jadi tertanya pula, kenapa suami asyik tanya.. tq ibu2 semua hehe

4 Các câu trả lời

waalaikumsalam. suami tanya sebb air mani suami tu natural induce untuk isteri. air mani suami tu macam percepatkan jalan terbuka. Tu yang suami tanya. Ini saya la kalau lepas bersama suami, and suami buang dalam. Mesti akan rasa contraction, tapi tak lama la.

5mo trước

okay faham2 hehe thank youu

mcm pelik pulak soalan awk saya baca 😂 tgh mengandung mana bole mengandung lagi. lg cepat nk beranak adelah. hehe

5mo trước

😆

🫣 sis x da la nak preg anak kedua.. lain la klu sis lepas dlm lepas 3 minggu-1 bulan bersalin.. 🤭

5mo trước

hahaha okk

Dh 36weeks elok dalam je senang nk ada bukaan nnt 😆😆 takkan tiba2 pregnant. Sgt2 rare utk berlaku

5mo trước

faham2 hehe tq ya