Scan 7 weeks 4 days

Maaf nak Tanya.. normal ke scan 7 weeks nampak macam ni.. tp dengar heartbeat ape semua okay.. cuma risau SBB tak nampak jelas..#firstbaby #ingintahu #bantusharing #firstmom

Scan 7 weeks 4 days
24 Các câu trả lời

Normal sis.. 8w nmpk mcm kacang.. 10w baru nmpk sikit2.. 12w da rupa bby

normal, klo dh nampak sac and janin n ade detak jantung, no worries

normal Tu sis..sy 7 weeks nmpk kantung je..lg 2 mggu scan lg..

normal sis.. kalau nak lagi jelas, scan drpd vagina sis hehe

Baby kecil lagi...asalkan ada hearbeat, its okay.

normal je tu sis, baby still kecik lagi☺️

normal sis..masa ni bby kecil lagi

normal sis. baby masi kecil lg

2y trước

tq

Tak tanya doc yg scan?

normal Sebb baru lg