kulit baby 5bulan kering, ada ringworm. Tolong saya runsing 🥺

Maaf nak tanya mommies. Ada tak anak yg oernah kena mcm baby saya ni? baby saya 5bulan. runsing dah. sabun baju,badan dan pelembab swmua dah buat. Ada tak pendapat/petua/tips untuk kurangkan kulit mcm ni atau ada juga tips nak hilang kan parut dri kekal. Tq 🥺

kulit baby 5bulan kering, ada ringworm. Tolong saya runsing 🥺
2 Các câu trả lời

try krim youbaby anak saya serasi dgn yg tu sebelum ni duk try mcm2 krim semua tak jalan

2y trước

macam ni kalau nak order dgn agent boleh kat shopee pun boleh saya repeat dalam dua tahun jugak krim ni dari anak first sampai anak second

sy gune snowhitee..lotion treatment..lps gune tu kjp je ringworm tu ilang

2y trước

mmg skjp sgt sy gune terus ilang..ade 2 kli..ringworm tu sblm tu merebak makin besar n kuar kt lain..sy pkai krim lain pn x jd..last gune lotion ni sbb die gune susu unta