Pendarahan...

Maaf nak tanya.... 4 hari lepas sye ade buat upt, naik double line, satu lg samar sgt2... sye ade semua tanda2 pregnant.... Lepas tu 27/11 sye period... Xpasti period ke x, darah merah muda.. Tersedar pn mase lepas buang air, sye lap dengan tisu... Perut ade kram sikit dekat ari2... Pastu malam berhenti... Sebelum tu sye ad kejar kucing sye... Terlepas dr sangkar... Hari ni keluar darah pekat.... Btw tarikh period sye sepatutnya 29/11... Agak2 mcm mana ye, sebelum ni sye pernah keguguran 3 weeks 😥

Pendarahan...
1 Trả lời

Pergi refer doctor. Takut miscarriage, sebab kalau ikut upt tu memang positive

3y trước

doc ckp dah turun semua sis..... xde rezeki sye kali ke2 😢