confius

Salam merdeka semua.. Sya nak tye.. Hari Raya Qurban hari tu sya ade keluar ketulan darah besar.. Hari tu sya lmbt period 4 hari.. Kitaran haid sya regular..27 hari.. Adakah saya dikira keguguran?sya sakit perut sgt 2 hari tu.. Sye cek kat klinik swasta doct tu ckp sye tak pregnant.. Sbb dia tgok takde double line.. Sape yg ade pengalaman mcm sye? Pantang mcm mane?

1 Trả lời

Klu keguguran tu pntgnya mcm bersalin jga lg kena jga betul2 sb peranakan yg kte tu..

5y trước

Sya pantang 2 minggu hari tu sis