orang mengandung sensitif ?

Maaf lari tajuk akak² semua nak tanya memang org mengandung ni sensitif ehh ?? Mudah sngt terasa??

43 Các câu trả lời

I dari dulu sensitive tp jarang tunjuk. Sekarang suami buat muka marah sikit dah menangis. Terus suami gelak and pujuk. Bahaha.

yee sis, saya dulu masa pregnant. husband kerja overtime pun saya menangis 😂 terasa sangat 😅 padahal sebelum² ni okay jek.

Betul. Sgt sgt betul! Kalau dah menangis susah nak stop. Hahahaha Emosi asyik down je. Kdg benda kecik pun blh terasa hati 😂😂😂

5y trước

Tp lama2 emosi kita akn stabil. Cara mudah, berkepit dgn suami. Hahahaha

Ya sensetif mcm saya nk mkn apa. Klau tk d beli msti mnangis.... Suami tk blh klau tk cium. Klau lupa msti mrjuk

selalu juga... suami tak sengaja tinggi suara pun dah rasa nak nangis... cakap suami marah... 🤣🤣🤣

Yuppppp.. Saya setiap kali preggy mesti sensitif sangat.. Cepat terasa, kuat menangis😂

Sy pn...skrg tgl berjauhan dr mak.ag sy terasa sgt2...ni pregnant ank sulung plk

yep , suami suruh mandi , saya lengahkan lepastu dia paksa pun saya nangis 😂

Ya sgt sensitif sampai malas nak keluar rumah dan berhubung dgn org luar

Iya sis ,tp sis mesti pandai kawal perasaan .. jgn di ikutkan sgt ..