mood sensitif

mengandung 14 week anak kedua.. alahan dah berkurang.. tapi mood sensitif nye lahaiii.. tak dibuat2 tapi mengandung kali ni mood sensitif sangat. tengok video masak2 mukbang pun boleh nangis.. hati ni mudah sangat tersentuh. ada ke mcm sy? sensitif lain mcm.. #ingintahu

2 Các câu trả lời

Uishh tgk mukbang makan2 pun boleh nangis sis… seronok dpt rasa pembawakan mcm ni. Sy punya first pregnancy mcm org normal tak ada alahan tak emosi itu ini. Cuma laparje

pembawaan kot 😂