Sensitif?

Betul ke org mengandung ni dia sensitif sikit, tiba leh nangis takde sebab.

20 Các câu trả lời

Rasanya btl kot sis org mgndung ni sensitif.. Sy bkn jnis yg mudah sensitif..kira kuat hati juga.. Mcm sy dlu preggy anak 1st okok aja biar apa pun situasi..tp mungkin jg masa tu preggy anak llki kot😂 Tp kalo skrg ni mgndung anak kdua mudah sgt sensitif..xsuka mcm ni..nak kwl camana pun tetap jg rasa sensitif tu😢

5y trước

😄😄😄😄

Rasanya memang betul kalau pregnant ni sensitive lain macam. Saya tengok movie yang action2 pun boleh nangis. Pastu kalau tengok iklan pun boleh ngis. Suami faham dah. Kalau tiba2 isterinya senyapppp je depan tv sambil peluk bantal, mesti tgh meleleh air mata. Hahahahaha.

5y trước

Bagus dpt suami yg jenis faham emosi kita dan boleh terima. Hehe

aku cuma cuit suami dengan jari telunjuk then suami pandang kejap pastu sambung main fon pon aku dah rasa sangat sangat merasa sentap yang mendalam sampai nangis teresak esak nangis sembunyi sembunyi pulak tu

Yup memg sensitif tp kalau leh try untuk control lah sebb takut affect baby, klau kiter sensitif sgt t baby pun ikut perangai kiter gak. Be happy owez t baby pun happy mcm mommy dia gak hehe ❤️

5y trước

Tulah try dh nangis tu fikir baby tpi makin fikir makin nangis pula. Hmm

Normal. Macam saya , selalu bergurau dengan suami tergigit kulit dia , dia akan tegur relax je 'sakitlah' tapi saya yg akan menangis tetibe rasa sentap 😓🤤😆😆😆

5y trước

Harap suami memahami yem

Haah sis. Saya pun tengok video happy pun nangis. Air mata cepat ja mengalir. Sembang dgn family, dok gelak² pun air mata still mengalir 😂

5y trước

Tengok drama sedih mati ke apa hero or heroin. Nangis mcm apa je, terlebih menghayati.

Ehehe sy pn bru nangis td.. husband tnya knp nangis.. tktau nk jwp apa.. sy pn tk pasti knp sy nangis 😂

5y trước

Tulah dah nangis tu tkthu apa sebab nangis, sedih semacam.

Haha.. Mmg pun sis.. Seremeh² benda, akan terasa wlupun bg org lain benda tu biasa ja..

5y trước

Benda tk Msuk akal nak nangis. Tu jdi pelik.

btl tu..sy hsband mrh tw terbesar suara trus ngs nsib hsband fhm..😁😁

bkn sj ngs.. kdg pndai kecik ati je.. emosi brubah2 ...

4mo trước

samaa , benda kecik je saya rasa kecik hati lagi lagi kalau dengan suami