Keluar darah minggu ke 11

Maaf kalau gmbaq kotor sy cuma nk tanya?Kalau keluar mcm ni minggu ke 11 normal ke? Pertama kali mengandung jd cmni ke p hsptl terus ke?

Keluar darah minggu ke 11
9 Các câu trả lời

Hi, mommy trus ke hospital ya atau mmg klinik pakar. Klo mcm ni pada saya xnormal sbb sye sendiri sebelum gugur keluar coklat2.. klo ke klinik biasa dorg akn suruh tggu atau refer gynae sahaja, jd xperlu bazir duit ke klinik biasa. Baik trus ke klinik yg ada pakar puan. Nk lg murah hospital trus pon boleh. Sye ke klinik sbb xnk tggu lama, tp last2 kena ke emergency jgk

3y trước

Aamiin InshaAllah thank you 🙏

sy tnda gugur mcm sis jugak . msa tu keluar coco tu . pastu lama2 makin bnyk . nk gugur msa 11 week . scan Pon kantung kosong. skrg alhamdulillah dh pregnant balik dh 13week

3y trước

Yeke sis gugur sendiri ke cmna? Alhamdulillah moga sis dan baby sihat selalu 😊

Saya kluar mcm tu la... Sakit perut.. Smpai klinik turun darah😢😢😢baby tak dpt di selamatkan.. 4 bulan...

3y trước

Allahuakhbar sy dah refer gynae sebelum ni sbb doktor ckp kehamilan kosong. Pergi smlm doktor xckp apa2 bg date untuk dtg balik tp hari ni kluar lg😔

sis better p hosp trus ya. ini tnda2 kndungan terancam/keguguran. smoga dipermudahkan ya

3y trước

Aamiin terima kasih ya sis.

Saya dulu sebelom gugur turun coklat gini... Elok pi hospital terus

sis mcm mana lps keluar mcm ni? sbb sy mcm ni skrg

assalm.maaf sis.blh sy thu keadaan sis& baby skrng

3y trước

Waalaikumsalam sy ok cuma hari ni masih turun yg sama. Smlm dah pergi hsptl doktor suruh balik dia ckp xda apa2 yg teruk. Baby sy xpasti sbb doktor scan kehamilan kosong ada kantung saja baby tak nampak.

hari keberapa sdh sia turun coco mcm ni?

3y trước

Pertama kali sis

Pi hospital terus