7week kalau keluar mcm ni adakah normal? atau tnda2 keguguran

keluar darah cokelat n sdikit merah, maaf ye kalau gmbr agak kotor, btul2 x tau perlu ke hosptal atau tunggu

7week kalau keluar mcm ni adakah normal? atau tnda2 keguguran
6 Các câu trả lời

pg la klinik sis..sy mcm sis jgk..mula2 makan duphaston.. skng doktor tukar ubat lain plk..insert kat bawah.. sbb baby masih okay

Bahaya.. saya dulu pernah, cucuk ubat kuatkan rahim.. baby selamat dilahirkan & meninggal dhari ke 14 😢

sya penh ggur camnihh lpas 4hri kluar drh fresh cmni terus jatuh sendiri janin nyaa .

pegi check ya 🥰

3mo trước

saya skrg dah 3 hari spotting skit2 cume pagi td Ade kluar darah cair sikit lepas tu xde dah. doc dah pesan sementara nak tunggu appointment lg 2 minggu kalau keluar darah byk contohnya dlm sejam dah kene tukar pad baru dtg ke emergency.. so skrg saya rehat je la sbb darah sikit2 setakat ni belum ada atas pad.cume Ade spotting mase buang air kecil saje.

sis dah pergi hospital ke?

3mo trước

dah pergi smlm, hri ni trun lg fresh, kntung masih ada, repeart scan 14/7

pergi cek