Oh suami ku

Maaf jika soalan ini menimbulkn ketidakselesaan korang semua. Cuma sy nak luahkan sbb segan nk share dgn org yg kita knal. Korang boleh juga ajukan pendapat or pengalaman kalau yg oenah alami kes mcm sy ni. Sy nk tau, sye sorang je ke rasa mcm ni? Adakah sy seorang isteri yg gatal, terhegeh2 dgm suami sendiri? Salah ke? Sy baru kwin 7 bulan lepas. Tp bila sy minta bersama suami, dy tolak. Kalau kerja sy faham. Tp kalau dh cuti 4 hri, makan minum kemas rumah smue sy buat, sy minta dy boleh kate penat. Wajar ke? Sy xboleh ke minta sikit je balasan after seharian tukus lumus urus rumah tangga? Kerja dy game and anime. Ni anak xd lagi ni. And another story, boleh dikatekn quite sometime, sy tgh tido lena, dy terjah sy, and bila sy tersedar and baru nk enjoy, sy dgr dy bukak video tutt sambil buat ngn sy mase sy tido. Sy sgt sedih. Kecik sgt hati sy. Apa nilai sy sbgai isteri? Hanya utk pinjaman badan shj ke sedangkan mata dan minda serta nafsu ke org lain? Boleh dikatakan hari2 sy tido dgn air mata, tpi ustaz kata, jgn tido dgn berpaling dan marah kt suami, hidup xdiberkati. Dah tuu, sy kecik hati sbb xdpt hak sy , dan sy tetap isteri derhaka ke? Sy marah suami sy, merajuk xlayan dy, sy still dilabel sbgai derhaka? So, ibadah sy xditerima ke kalau clxd redha suami sbb sy tgh kecil hati dgn dy? Derhaka juga ke sy? Sy stress sgt. At least bg sy baby utk sy hilangkn rase kebosanan sbgai isteri. Sy buntu. Sy nk anak, beli suplement bagai2, tp klu husb xd contribution, but how? Sy cuma minta besama sy smggu sekali pon dh memadai. Sy pon manusia, dan sy seorang isteri.

1 Trả lời

mase awal perkhawinan pn die mmg dah mcm tu ke...cube sis tye ape y die nk sebenarnnye..klau die suke brsame sprti dlm video tu..sis pn blh bt mcm tu jgk..sis try jgk goda die pkai pkaian tdo seksi2 ke..tgk die mcm mne

4y trước

dah, dy xpandang pon. last2, masing2 tertido