Perlukah aku minta simpati??

Hari ni hari ke 23 sy berpantang. Hati selalu sunyi sbb kami hnya ber 3 di rumah. Kdg2 sy rasa kecil hati dgn suami sbb suami slalu kluar. Sy bukan xfhm hati suami.. sy sntiasa cuba memahami dy.. sy tahu itu adalah kebahagiaan dy. Buat msa skrg sy hnya ingin dy jga memahami diri sy bahawa dy itu adalah kebahagiaan sy.. wktu berpntang ni stidaknya luangkan secebis masa bersama sy. : (

1 Trả lời

talk to ur husband. pernah x bincang dgn die? ckp ape awk rasa? kalau x pernah, sila2 la bwk berbincang. kalau penah pon tetap kena bincang. laki ni, bila x ckp die xtau pon. jgn expect dorg tau ape kite rasa. nak die fhm awk, awk ckp dgn die, ape awk nak, mcm mne awk nak. kalau takat awk ckp nak die fhm awk dkt sini, tapi awk x bgitau die, mcm mne die nak tau kan? so go talk to ur husband. ckp byk kali, ckp selalu ape awk nak, ape awk x nk, awk nk dia mcm mne, ape yg awk x suka. malu nak ckp whatsapp, whatsapp voice ke ape ke.

2y trước

sblom ni da pernh berlaku mcm ni.. wktu kndungn sy 6 bln mcm tu.. sy down sgt