Sape pernah alami keputihan mcm ni ? Normal as spotting atau sebaliknya ?

Maaf gmbr kurang sopan sikit .. ibu2 time preggy ada alami keputihan tak ? Bnyk or sikit ? Keputihan mcm ni pernah terjadi tak ? Tq ibu2 #firstbaby #bantusharing

Sape pernah alami keputihan mcm ni ? Normal as spotting atau sebaliknya ?
3 Các câu trả lời

Sya pernh ada ketulan keputihan mcam ni 2 kli, msa tu 30week ke atas, so far tak msalh apa² tak tau lh, check tnya doktor pun tkda msalah, kerap jgalh kena mcam ni,msa dh msuk 36 week trus bersalin,

sya pernah semlm keluar mcm tu tapi tak lama lepas tu hilang sya megandung 15 wk 4 dy

2y trước

tak

Sis dh bersalin ke? Kalau belum, skrg mcm mna sis?