Keluar lendir campur darah

Hi maaf ganggu semua. Haritu saya keluar darah ketul yg besar. Saya dh pergi hospital Alhamdulillah baby selamat. Skrg keluar lendir campur darah. Ada kemungkinan ke saya akan hilang anak saya? Risau hati saya.

3 Các câu trả lời

Positif dulu sis. Slalu ckp dgn baby agr kuat. Semua dgn izin Allah.. Semoga baik2 sja.

Hii, mcm mana keadaan sis dgn bayi ye? Sy tgh mengalami sama mcm sis. Risau pula

5y trước

Sama saya. Actually saya dah hampir dua bulan bleeding on off. Kadang kuar darah beku. Dah 4 kali admit ward, ni pon baru discaj. Doktor diagnos threathened miscarriage. Scan speculum baby ok je. Mmg kene bedrest, xblh buat kerja apa pon buat sementara waktu ni. Saya dah 22 minggu harini

Dah berapa minggu ni sis.. Kalau ada keluar darah.. Cepat2 pegi hosp

5y trước

Dah 11weeks. Haritu dh pergi hospital. Ni doktor suruh tunggu 2minggu untuk scan balik. Nak tunggu 2minggu tu hati saya risau je.