Perancang keluarga .

Maaf bertanya pada ibu2 . Ada x yg ambil perancang keluarga dengan suntikan . Dia datang haid ke tak erh ? norma ker keluar darah macam datang bulan . Ker ubat tak berkesan ? ada yg tahu x ? #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

sy guna prncg depo dah hmpir setahun, haid xmnentu, paling skit hati nak kira utk wktu suci dan wktu uzur laa.. 😂 hbis terabur, sukahati darah nak mncul time bila dan berhenti time bila..