salam sis..

Maaf bertanya.. Kalau uri trun bwah nak buat macam mana ye..sapa penah uri trun bwah..boleh bg pndapat x nak buat mcm mna??????

2 Các câu trả lời

Jgn urut sis bahaya.. Sy pon uri bawah doa jela byk2 sbb makin bby mmbesar rahim pon akan mgembang dlm masa y sama spttnye uri akan ikut skali naik ke atas..

Ikut suggestion Dr. dari klinik je biasanya. Sebab uri ni bhgian dlm. Bahaya nk suruh orang lain urut atau naikkan.

5y trước

Yaka sis... Takut jga..bru 18mggu4hari ni... Isau juga..mak kata p mgurt..sbb uri trun bwah Kot yg dok qasa sakit tu..takut trun darah 😓😓😓😓..risau semua ada dh ni😭😭