Aircond dalam pantang

Maaf bertanya, ada tak ibu2 yang guna aircond dlm pantang? Tapi tak la beraircond sampai 24jam. On dalam suhu 29/30c buka stgh jam mcmtu bila bilik dah sejuk sikit then off.

2 Các câu trả lời

samala dengan saya,selalu gitu..tapi kadang panas sangat badan sampai bukak aircond..dah macam terbakar dalam badan..pakai kipas pun tak jalan..padahal sebelum pregnant tak suka langsung nak pakai aircond..

Saya pun guna sis, sama mcm sis buat. Dah selesa sikit baru off hehe.