Baby kahak 6 bulan

Assalamualaikum mommyy2 , nk tnya ... Bby kan batuk2 ada kahak sikit kan org kata x bole aircond , tpi skrg musim panas x be tido dya...so saya buka aircond kejap dlm setengah jam atau sejam , suhu dalam 29@30celcius ja...xpa kan ? Nk bgi bilik x berkuap

1 Trả lời

Waalaikumsalam. Kalau saya walaupun anak tak sihat, saya akan on aircond juga. Suhu antara 24-25. 29@30 terlampau panas tu awak.

1y trước

Nak bukak aircond tiada masalah awak😊 Awak ada buat tepukan percussion tak? Tepukan percussion ni sangat efektif untuk melonggarkan saluran pernafasan disamping membantu untuk mengeluarkan kahak baby.