lps trgelincir dlm blik air trus scan cek baby dlm prot -25weeks4day

Lps trgelincir jtuh trdduk dlm blik air ofis smlm trus blik tu g scan dgn dktor...Alhamdulillah dh scan smua dgn dktor...baby sihat, siap bgerak lgi dongak muka msa scan, dya na tnjuk muka dya tu..hihi..smua ok, dktor ckp..baby siap kangkang g tnjuk bebebird dye ..??... Baby aktif bgerak msa scan pon bgerak lgi. Brat pon dh kira smlm 792gram untuk 25w4d...hihi..alhamdulillah.

1 Trả lời

Alhamdulillah. Jaga diri elok elok sis. Moga baby membesar dengan sihat 🤗

5y trước

Sama sama 🤗