ubat insert

Lps insert ubat keputihan .. mmg akan keluar byk keputihan ke? Ubat tu keluarkan semua keputihan dlm miss v kita ke?

3 Các câu trả lời

Rasanya xde keluar byk plk sy pkai hritu .. sbb ubt tu ni matikan bakteria je...ubt insert tu kena insert mlm n jgn byk berjalan. Kalau byk berjalan esk dia keluar sendiri maknanya x menjadi. Dia akn hncur n hilang sendiri ubt tu..

rasanya macamtu, sy dulu doktor bagi juga ubat tu tapi takut nak guna

Saya pun baru masuk banyak keptihan keluar esoknyaa, skrg awak dah oke ke

5y trước

Dah oke alhamdulillah.