Keputihan / Ubat Insert

Hi, ada yg berpengalaman guna ubat ni? Sy pregnant 27 weeks. Boleh ye guna ubat insert ni utk keputihan??#pleasehelp #keputihan #ubatinsert

Keputihan / Ubat Insert
3 Các câu trả lời

Saya haritu pun doc ada bagi ubat insert ni jugak sebab keputihan saya banyak and doc takut ada jangkitan. Alhamdulillah kandungan saya baik2 je

Kalau memang doc bagi sbb awk ada keputihan, memang kena pakai. Kurangkan yg manis2, banyakkan makan plain yogurt, banyakkan minum air masak.

awak beli sendiri ke kk bagi??