Mungkinkah Bersalin Awal??

Lps bsama dgn suami kluar cecair jernih yg mngalir dgn byk.. P hospital dktr tahan untuk pemantauan sbb baru 33 mggu.. Ada kemungkinan ke boleh bersalin awal.??Ada sapa2 yg ada pengalaman sama atau lebih kurang x.. Risau pulak klu ada effect pd baby..

1 Trả lời

Ketuban pecah ke? Kene pantau dlu. Kmungkinan juga doc paksa besalin awal. Takut efek kuman. Apa² tngu kputusan dr doc. Just follow je. Dorg lbh tahu yg terbaik utk kita dan bayi..

5y trước

Alhamdulillah. Syukur kpd Allah.. Selamat berpantang.. Jaga diri..