sy dh nk msuk 8mnggu 6hri... blh ke sy thn lpar gra2 nk mkn msak kan sndri xblh nk msuk...

Lpas tu ble dithn lmbt mkn sy mntah.. Blh jdi ppe2 ke dlm kndngn sy nie yg lmbt mkn nie

2 Các câu trả lời

Kena makan ikot masa sis ... Jgn lewatkan , kesian kat diri n janin dlm kandungan ..jaga diri n kandungan bebaik sis ...moga semuanyaa baik baik ...💕

Sptt nye xelok awk tahan makan...perut dh masok angin memg akn muntah...kesian baby awk pon lapar jgk klau awk xmkn