?

Lg hamil 13w boleh ga ya mkn lumpia basah

19 Các câu trả lời

Makanan kesukaanku ituh bund Kallo aku sih makanan ga pilih² bund, asalkan gaberlebihan ajja dan pasti tau kan makanan yang berbahaya dan engga buatt bayi ddlm perut

lah aku suka bikin itu bun wkwkk, cuma mmg gk di kasih orakarik telur campuran sayurannya semenjak hamil kurang suka telur & daging2 gtu hehhee

Boleh ko bunda, asal telor dan sayurannya jangan setengah matang, bahaya ada bakteri 😊

Gapapa deh bun. Aku juga makan semuanya. Tapi jangan berlebihan ya bun😊

Boleh aja, kenapa emang 😅

Emg kenapa gaboleh?

Mkn aja.bund gpp

Boleh aja bunda

boleh kok bund

Boleh ko bun