Confuse

Ley x lau gantikan mnum susu ibu kpd milo saat hamil.. Sbub lau mnum susu putih pasti akn ceri beri or baby xley trime..

14 Các câu trả lời

Milo blh ganggu hb sis. Tp kalau setakat secawan saja blh kot. Kalau hb sis jenis rendah elok elakkan. Boleh try horlicks. Mana tau ok. Paling senang ambil pil kalsium. Yg sesuai utk ibu hamil.

sis.. law xleh minum susu, sis mkn suplement calcium. jgn jdi cam sye haa... susu xminum, pil calcium pon xmakan.. kaki jdi kejang, kebas n kene simpul biawak jem.. urmmm sakit sgt.

sy pn xbole mnum susu. xthu np. hm mcm sy tekak nk nestum je xpn milo.. tu je. tp tula milo mmg xbgs gk sbb nti snng crit birt... tp sy mnum xdela trok noh skit perot

Kalau nk minum milo boleh tp kosong..plain without sugar..sehari kalo boleh sekali je..sy dulu minum susu brand everyday..xde masalah sakit gigi,tulang..

Sis bkemungkinan ada lactose intolerance nie sbb minum susu jd diarrhea.. cari susu rendah lactose mcm HL, milo boleh menyebabkan sembelit..

Milo x elok.gula tinggi.saya amik suppliment kalsium.alhamdulillah kandungan semua okey.xada masalah.saya pon xleh nak telan susu.

Miko ganggu HB.. Sis minum anlene ke,fernleaf ke.. Sy doc suggest fernleaf.. Dia x BG minum anmum tinggi gula.

Milo blh buat sembelit, lg2 tgh pregnant..pregnant ni klau selalu sembelit, mudah sgt nk jd buasir

Boleh try consume supplement calcium. Macam sy consume Osteomatrix Shaklee Alhamdulillah ok je.

jgn guna susu pekat manis .. ganti dgn susu kotak hl ke dutch lady ke