Macamane nak kira berapa weeks baby? Sbb ikutkan Dr 23des sy xperiode tp 25 n 29 januari test -ve?

Lepastu sya tes lagi pda 7-8-11 februari naik dua line tp 11 hb pegi kk.. Dokter cakap scan belum nampak apelagi. Tggu lepas sebulan... Adakah yg sama pengalaman macam saya?

2 Các câu trả lời

Kemungkinan ovulation lambat macam saya. Masa scan baby kurang 2w dari tarikh last period. 2kali scan sama so dr decide due date ikut tarikh scan.

mungkin sbb periode tk teratur ye sis.... sy ade nmpk dokter tulis kat buku pink mcamtu