Hai sy nk tny ada tkk spa2 kat sini on duphaston&aspirin sbb sblm n penah keguguran.doktor suruh mkn

Lepas makan tu ada kluar sikit2 brown sport.. risau pulak..side effect ubat ke apa ya..

3 Các câu trả lời

same mcm sye...sye pon pernah gugur.tpi kali nie pregnant keluar drh juga tpi sikit je,mse awal² pregnant..doc bg juga sye mkn duphaston,.tpi sye xmkn...alhamdulillah,drh stop.sye pon dh refer doc.doc ckp,kalau x keluar drh lg,xperlu mkn.padahal,sye xmkn pon.sbb sye rse,sye gugur dulu mkn duphaston la drh makin byk smpai lah sye gugur.