Medicine

A round 4 weeks something doctor suruh mkn DUPHASTON sebab ada bleeding on off mcm tu skrg dh 6 weeks bleeding dh stop perlu ke nk makan lagi ke? Ada tak mommies mkn DUPHASTON ada apa2 side effect tak?

2 Các câu trả lời

Tak pyh mkn pn xpe... Nk mkn pn boleh. Tp jgn byk gerak, sbb baru stop bleeding. Sy mkn ms bleeding 7weeks.