berjaya dgn jayanya

lega rasanya bila dh membuang setelah 3,4 hari tak membuang akhirnya...td g cekup ckp dgn doc sy nak ubat lembutkan najis...doc bg ubat ney...n kat farmasi tue orang tue ckp kalau najis dah ok tak yah mkn lg...balik tue trus makan..dlm 2,3jam rasa nak membuang,alhamdulillah trus buang dgn lancar n jayanya selama ney sembelit makin truk sgt....ney trus dh ok...

berjaya dgn jayanya
1 Trả lời

Sy slalu standby n mnum ni lps bersalin...sbb takut nk yak biasa lps bsalin ....

5y trước

Hehehee...sy tiap kali bsalin standby ubt ni ..kakak yg ajar...😊