pergerakan baby (26weeks)

Lately ni rasa mcm baby kicks tu dah tak kuat mcm awal2 dulu. Masa mggu 20-24 mcm tu mmg sakan baby gerak,klau letak tgn dekat perut mmg rasa kuat dia gerak2, tu. Sekarang klau letak tgn mcm dh tak rasa sgt.. Rsa mcm baby tak berapa aktif. Nurse pon tak suruh kira baby kicks lagi. Tgh bulan nnti pulak baru akan pegi kk utk next appointment. Normal ke waktu skrg bby punya gerakan tu tak berapa nk rasa banding awal2 rtu. Risaunyaa 😭 baby first

1 Trả lời

mse check up, degup jantung baby ok x? ada yg suggest, minum air sejuk ais. nnt baby gerak.