Hai mommies , tak period

Last period saya 19.4.2022 , bulan 5 nie period saya tak datang dah 2 minggu . Bila saya check upt sekali je naik 2 line . Bila check lagi sekali , 1 line je . Adakah saya pregnant ye ? Saya takut nak check lagi , risau kecewa je . Sintom2 mengandung sye dah ada . #ingintahu

4 Các câu trả lời

Saya pun sama,,last period 20hb 4,, tpi smpai skrg belum period,,tiap hari rasa mual²,, bwah perut pun skit mcam nak period,, pinggang pun skit²..bila cek upt,,negatif...

Salam dan Hai mommy. Faham sangat perasaan tu. Mommy boleh confirmkan dengan check di klinik. Tapi kena doa moga ada rezeki mommy ya

tarikh last period kita sama sis, alhmdlilah sy prgnant.

sama dulu..check klinik terus sis..cekalkan hati