Test UPT

Bila kita boleh check UPT? Saya dah dekat 12 hari lambat period. Nak check UPT tapi takut kecewa 😭😭😭

11 Các câu trả lời

klu takut nk test upt sbb tkot kecewa awk diam2 je lah.xpyh fkir2..xpyh tye sini..btul x sy ckp.. dik..nk jd ibu kne kental.. klu bru result upt pun da bgini.. mcmna nk mghdapi cbran jd ibu kelak. kne ltk tawakkal dkt tmpt paling ats. maka xlah tkot negatif.. klu dah usaha.. selebihnya tawakkal. ape pun result kta trima dgn hti trbuka. xtest xtau la result apa. hti kne lapang dada. jgn fkir tak brjya je..kne jg fkir yg baik2..oh mgkin kli ni positif.. why not kan fkir yg baik2 je.

Boleh je klau nk cek skg... Boleh jaga dr awal... Klau x terang leh try lg seminggu dua nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

sy pon mcm sis jgk... sangat² takot nk check sbb takot kecewa lagi² ttc hampir 5tahun.. satu pagi tu sy kuatkan semangat utk check. sungguh xsangka mmg pregnant sujud syukur kpd Allah. Alhamdulillahs skrg dah nk masuk 10weeks, doakan sy dan baby sihat² ye. inshallah ada rezeki sis dan suami. aamiin

Nk x nk kne check jgk tp jgn la mngharap sgt..klau positive awk dah boleh jaga diri dan pmakanan baik2..kalau negative jgn la bsedih sabar ye ..insyaAllah semoga ada rezeki zuriat utk awk Aamiin❤

Kalau sye,sye akan buat upt.. Ade atau tak tu semua kehendak Allah.. Yang penting kite kena jaga diri.. Kalau ade,alhamdulillah dan jaga diri..

kita cek sbb nk jaga diri kalau pstve.. kalau blom rzeki boleh kita lasak sikit.. sya pkr cm tu je sis kalau nk cek

tak slh mcuba .. Klau rzeki kna jga dri ..Klau tdak berdoa la fikir baik²

Dah boleh check dah sis. Mudah2an ada rezeki

xsalah awak cuba test upt ...

Cek je, semoga ada rezeki