Salam ibu, semoga sihat selalu.

Last 2 week scan 18w. Last week dr kata girl, pergi klinik lain, kata boy pulak… aunty dah bagi barang2 baby gegirl yg dia dh lama simpan.. kanan tu nampak gegirl kan.. tapi kiri tu macam was2 pulak.. ada sesiapa yg pnah kena macamni?

Salam ibu, semoga sihat selalu.
5 Các câu trả lời

Gambar ni mcm kurang jelas. Doctor saya kata 18w masih awal lagi untuk confirmkan jantina. Saya dah 3x scan baru doktor confident sikit bgtau boy or girl sebab sama je semua yg dia nampak hehe

ms sy scan 19w chekup hr tu doc sy bgtw pling sesuai nk tau gender 24w keatas.. sy pun xscan lg gender.. igt nk buat skli detail scan. detail scan 2D 21w keatas.. klo nk 5D biasa 25w keatas..

10mo trước

Tula, saja check sbb ada promo di klinik ni. Lepas seminggu pergi klinik lain sbb mmg ada appointment utk tgok perkembangan baby, tak sangka lain pulak

pada saya , better beberapa helai je Baju newborn sebab baby Akan cepat membesar . lagi 1 saya dulu scan gegirl. keluar boboy 🤣jdi xboleh nk percaya sgt scan ni

10mo trước

Betul, sy tak beli pun baju lagi, tapi aunty sy dah tak sbar dia bg baju baby anak dia yg lama..

ha yg kanan nampak mcm girl .. yg kiri tu tak sure pulak . try repeat scan lagi masa 20week ke atas

Sy scan 20weeks doc xconfirmkn gender baby apee sbb xjelas lagii... 24weeks repeat scan balik