Gender baby

Assalamualaikum nk tnya ada tk mommy yng pernah kena scam time scan gender😂 ni secnd pregnancy anak first gegirl. Due 20/9 ni. Dah 2 kali scan klinik lain lain. Scan tunjuk gegirl. Tpi makcik makcik semua ckp boboy sebb perut nya kedepan. Ibu nya pulak tkde instinct boy ke girl😂 tpi ada orng ckp kalau scan girl ada chance dpt boy🤭🤭🤭

2 Các câu trả lời

due kita beza sehari je. sy 21/9. dua2 anak scan tak pernah kena scam lagi. harap2 no 3 ni pun apa yang discan tu sama lah bila keluar nanti. seram jugak kalau kena scam haha.

kalau scan gender dgn pakar boleh kata 90% tepat..kalau dkt klinik biasa maybe boleh kene scam dgn baby😂 kalau dr pakar dy akan tunjuk kenapa girl or boy..ade bezanya