10.08.2019 @ 0930H

Lahirlah seorang puteri sulong kami dengan umur kandungan 40minggu 6hari, berat 3.0kg, panjang 51cm dengan bersalin secara normal tanpe gunting, tanpe jahit.. Alhamdulillah.. Diberi kemudahan..

10.08.2019 @ 0930H
71 Các câu trả lời

Comey nya bby. Ni... Muahh cikedd aunty bg hehe dh lme xbau bby,slmt berpntang mommy nya.. Hehe

Alhamdulillah slmt bpantang sis .. sis bleh bg tip bsalin normal mcm sis .. sy ank first ..skg 38weeks

5y trước

Sbenarnye.. Sy pun xsangke yg sy dapat bersalin secare normal mcam tu.. Mase sy bersalin.. Sy just follow je instruction dari doktor and nurse.. Lepas tu, sebelum bersalin.. Sy memang latih diri tahan nafas panjang, mase tengah contraction, sy xbaring, sy jalan2 satu ward.. Ape2 pun, semoga urusan sis nanti pun berjalan dengan lancar.. Lagi satu, sy memang tak ambik satu titik pun air selusuh or minyak selusuh..

Tahniah sis.. Selamat berpantang, harap2 Baby saya niy girl jugak.. sbb dah ada 3boy ☺️

5y trước

Aminnn...saya pon sama 2 dh boy harap yg nie bidadari

wah congrats sis..😍 bby sis lahir sma ngan tarikh lahir sya...🤗

tahniah 😍semoga kami juga begitu, tnpa gunting, tanpa jahit ☺

5y trước

Apa tips nya puan?

alhamdulillah sngt dipermudahkan.semoga sy diberi rezeki mcm puan ❤️

Wahh tahniah...😍nak tips mcm mna dpt bersalin tnpa jahitan?

Kalau baby sampai 40weeks bermakna dalam perut 10bulan la ??

Share tips tanpa koyak and jahit tu pleaseee

Alhamdulillah... tahniah.. nanti blh kongsi tips 😊