menghitung hari..

Lagi 3 minggu sebenarnye doktor bagi tempoh untuk serah diri..ada ibu2 yang sama tarikh?

menghitung hari..
71 Các câu trả lời

saya pun 3minggu lagi...due date saya 12 dec ini...berdebar betul saya

Saya sekarang 33minggu 6hari masih tiggal 4minggu lg untuk induce🤩

Sy sptutnya due 15.12 tp doc nk bt awal sb czer dh 2kali..due 2.12 ni 🤗

5y trước

Aamiin 🤲

Sy kalau ikut due yg doc bg 10/12 so skarang dlm tempoh berjaga2..hehhe..

5y trước

Takutnya bab serah diri... 😭😭😭Harap sy sakit semula jadi...huhuhu

Saya due 20/12.. Semoga kita semua dipermudahkan yerr. Aminn

Sabtu ni serah diri..25hb czer insyaAllah..

sy lg 1w 2day sis 😭 baby blum lg. nk kluar, hari2 pujukk

5y trước

Aamiin 🤲

Sy spatutnya 10/12.. Tp kena serah diri next week

5y trước

Terima kasih diatas doa.. innsya allah..mudah2an sama2 lah urusan kita dipermudahkan olehNya.. aamiin..

Sy 26hb dec gak...pun sme kena serah diri awal..hurmm..

5y trước

Sbb czer ke?

Semoga dpermudahkan urusan mommies..aamiin..