menghitung hari..

Lagi 3 minggu sebenarnye doktor bagi tempoh untuk serah diri..ada ibu2 yang sama tarikh?

menghitung hari..
71 Các câu trả lời

Sy menghitung hari jugak due 13/12, makin dah tak selesa, kaki pon dah bengkak, pelvic area tu sakit menekan, sampai dah terkencing, nak tdo pon susah sbb perut kerap mengeras, hari ni checkup nurse ckp kemungkinan beranak awal, silap² hujung bulan ni, 😂

5y trước

Kita sama due 😁

Menghitung hari....detik demi detik...hehehe...jsdi lirik lgu pulak sis..apapun semoga selamat bersalin..kuat2 pushh nnt yerr.. jeless ni sbb sis dah nk bersalin da..sy tinggal 3 month sj lg tunggu😆

Sya pn tgh mnunggu. 3mggu5hari lagi tggl.. Due 15/12.. Harap2 sblom due tu, dh ada tanda2 n klaw boleh nk bsalin awl dri due.. Harap kta mami2 yg tgh mnunggu hari tu, smua dpermudahkn..😊

Sy 3/12 ni. Setakat ni, kaki dh membengkak, pelvic sakit sakit, perut pun asyik mengeras je. Smlm check uo, doc ckp tunggu hari je 🤭 semuga dipermudahkan semuanya 🤭

saya due date ikut scan 16/12/19..ikut kiraan 19/12/19.. hrp sgt baby kluar ikut tarikh scan.. sb kalau xbersalin lagi shri sblm due tu kena serah diri sb ada GDM on diet..

5y trước

inshaAllah aamiin.. moga kita semua dipermudahkan sgla urusan bersalin nnti.. 🌹

Sya 5mggu 4 hari lagi tggl... Due 28dec...msti brsalin b4 due... Kalau x kna serah diri la msa due... Sbb GDM kn... 😑😑😑 Hope bersalin b4 due laaa...

Smala..makin brdebar rasanya..tkut pun ada...semoga semua mommy2 yg melahirkan baby bulan nie dan bulan dpan selamat..insha Allah😊aamin..

saya 12 12 tuu pon dah tklrat dgn kki bengkak pantang bgun sikit dy menekan sampai terkencing , kalau boleh nak bersalin hbis bulan ni ja

Sy pun sis...due date 22/12, tp kna suruh p serah diri sdh nanti 7/12 ni...sbb sy ada gdm...on insulin...semoga kita smua dipermudahkan...

5y trước

Saya pun gdm on insulin.. Due 18/2... Check up tadi doktor gtau 38 week kena serah diri

Sy due 25hb 12 ... npe doc bg awal jangkaan ya.. sy pon mnghitung minggu jgak ni.. semoga dpermudahkn bsalin nt ya