Keluar kekuningan

Kuning kat pantylinear. Macam kalau terlalu ketih sebab kerja(office) , berjalan tak naik tangga, dan buat kerja rumah sikit2. Tak pekat, cuma kekuningan. Normal ke?

1 Trả lời

maafpuan sy kurang psti ttg ini sbb tiada pnglmn ttg ni...apa sy blh suggestkan jika puan rs risau better g klnik jumpa doc... mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

Tulah. Sy risau penat dan panas punca benda ni. Sy tggu esok jela. Kalau kerap keluar lg, refer doc 🥲