Keputihan kekuningan

Adakah normal keputihan berwarna kekuningan dan sedikit berketul ketika banyak berjalan? Tapi tidak berbau.

4 Các câu trả lời

Betul sis, saya pun alami, kalau bnyak gerak keluar keputihan kuningan, kadang tu minum air manis pun jadi jugakk. Tapi nasib tak gatal dan tak berbau. Saya amalkan kerap tukar pantyliner and jgn pakai seluar dalam ketat, takut jangkitan kuman lakk. hehe

Kalau kerap keluar keputihan elok jumpa doc. Sbb sy ada simptom yg sama, bila jumpa. Doc n buat test sy gbs positive. N org y ada gbs perlu extra care esp bila nk beranak.

Keputihan normal mmg putih kekuningan, tak berbau, tak gatal. Selain dari tu tak normal, jangkitan.

kalau kita letih mmg boleh buatkan keputihan jd lain dprd biasa