migrain

Kuat migrain , kepala denyut , rasa sakit bhgian blkg tengkuk ni normal ke mommies?? Risau jugak sakit xhilang2 ???? Skrg kndungn 15w

10 Các câu trả lời

Normal, tp kalau x tahan kne pergi cek doc. Sy 12 Minggu, sakit kepala bterusan, pergi klnk sekali kne darah tggi terus kne tahan redzone. Warded 1hari nurse akn pantau BP kita. Alhamdulillah hanya migrain, pembawakan bby je mungkin.

Sama la kite sis. 15 weeks asyik sakit blakang kepala belah kiri. Bila google katanya migrain. Risau jgk. Skali je mkn panadol hari tu sbb x tahan sgt.

ms awal prgnt sy kerap skt kepala...tp x telan ubt..sy tdo awal..ttp lampu..semua..xnk ada dgr bunyik tv ke..hp ke..

Jika sakit kepala.. Better sis ke klinik dahulu.. Takut darah tggi..

Normal tu sis. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 3x.🤲🏻

Samalah kita..sy 13w3d

Normal tu...

normal sis

Normal