Pening kepala

Hai ibu ibu, normal ke pening mcm migrain, rasa nak pecah kepala sakit sgt.. Sy skrg 13w.. Normal ke?

5 Các câu trả lời

sama sy pun w13.. migraine and masih muntah2. masa w12 rasa macam dah kurang muntah tp w13 ni still ada lagi rupanya huhu. tak sabar nak tunggu bila agaknya takda muntah ni..penat tapi tu lah pengorbanan masa mengandung 🫶🏻

3mo trước

Ye betul tu.. Ingat hilang dh rupanya ada lagi.. Tp itula, kena hadap juga kan.. Hehe.. Moga cepat alahan hilang..

sis cuba terapi ais .. rendam kaki dlm 1bekas yg berisi ais Dan air .. sy dlu mcm sis juga, mmg rse sakit kepala smpai ada terfkir nk hentak2 kepala kt lantai 😭 sy buat terapi tu alhamdulillah beransur pulih ..

3mo trước

Baik sis, InsyaAllah sy cuba.. Tu yg tak tahan sgt bila sakit sgt.. Dgn muntah lagi, kena gastrik lagi..

same laa sis..sye plk dngn ad drh tnggi..kdng bile drh naik..blkng tngkuk sakit..pastu bile da ok..kple plak skit...mkn pandol kdng x jln...bring jela..rht tido..tu pon skit2 gak...

3mo trước

sye pon x thu sis...sbb mse prggy yg first ok je...yg prggy kedua ni plak ad drh tnggi...mngkin bnyk fctor kot...ktran ke..mak sye ad drh tnggi...pastu sbb sye prggy twin...klau tnye doc pon die x thu sbb ape...skng sye on ubat...njoy jelaa...2 mnggu skli kne g kk ..buku pon tag kuning...😅

Same here sis. Saya ingat masuk second trimester takda mual muntah migraine complete package. Allahu ada lagi 🥺 semoga kita semua kuat ye

3mo trước

Betul sis, sy siap beli krim pilis sapu kepala..kdg tak tahan pening2.. Moga segala urusan kita ibu2 dipermudahkan ❤️

normal wak.. sy pun kdg migrain jugak.. mmng sy mkn pil.. panadol biasa je ye.. 500mg

3mo trước

Baik sis.. Terima kasih komen😊