Ank bru 5 blan dh mngndung 6mnggu ad ap² risiko ke😩ank full bf btul ker nnti ank kurus sbb dpt adik

Ksian ngn ank

10 Các câu trả lời

Sy dlu pun termengandung msa ank umur 5bulan,,mmng penat,mcm2 sakit.nk buat mcm mna dah rezeki kan,,

2y trước

Sy mkn pil tapi selalu ter miss. Lepastu gelabah ayam. Bila lepas bersama tu suami pulak pancut dalam cepat2 g farmasi beli emergency pills. Tp saya tak amalkan la dan bnda ni hanya 2x je berlaku sepanjang 3 tahun merancang. Sekarang saya da tak amik pill perancang sebab tengan ttc untuk anak kedua. Mohon doakan ye.-